8 maj 2015

Ett helt inlägg tillägnat elefanten i Juice Jam

Sedan jag skrev listan nedan har jag upptäckt några nya spel. Ett av dem är Juice Jam från SGN, och jag har verkligen fastnat för det. Själva spelet i sig är fullständigt generiskt och bjuder inte på några överraskningar över huvud taget: matcha tre eller fler frukter, få bonusar med vilka du kan göra specialattacker, servera kunder ett givet antal glas med juice, besegra fiender genom att matcha speciella brickor, förflytta dig utmed en färgglad karta osv. Allt detta har vi sett förut.


Vad vi däremot inte har sett förut är Juice Jams elefant, även känd som VÄRLDENS SÖTASTE ELEFANT OMGLOLWTFBBQ!!


Titta, vad är det för någon liten näpen filur som kommer där? Så kort och söt att den inte ens når upp över kanten på den ambulerande juicebaren! Hur ska detta gå? Halledudane då... (Bilden är något grådassig pga att banan inte startat ännu.) 


Nämen! Det är ju en liten blå elefant! Och vad har den på sig om inte en gul polotröja och ett jättebananskal? Sounds like a winner to me!Ojdå! Nu är den rädd! Det är för att jag spelar så dåligt! Allt den begär här i världen är en endaste liten banan att göra bananjuice av (ty bananer är det bästa den vet) och jag, min usling till juicemakare, verkar sjabbla bort den stackars lilla krakens enda önskan. Den tittar darrande och nervöst ömsom ner på spelet och ömsom upp på mig. Kommer jag att göra den besviken? Hur hemsk får en människa vara?


Nejdå, aldrig att jag skulle svika en så rar och fantastisk varelse, som blivit något av en vän genom de här +100 nivåerna. Se bara här, hur urbota supersöt den är när den dricker upp sin juice. ♥ Spelet bjuder på många söta figurer, men ingen - jag upprepar: INGEN! - är så söt som den här elefanten.


Ingen är heller lika artig! När jag tvingas negligera vissa av djuren för att satsa på någon frukt som kanske inte nödvändigtvis matchar den de är ute efter, gör de flesta av dem oartiga miner. Någon suckar djupt, någon somnar, någon tar fram en tidning och läser den menande medan jag febrilt försöker tillgodose deras behov. Men inte elefanten, inte. Den tar godmodigt fram en påse med snacks och knaprar i sig i väntan på sin juice. Till skillnad från vissa andra är den en god kund och förstår att det inte alltid är så lätt att jobba i servicebranschen. Dessutom är den hysteriskt ultragullig medan den gör det.

Så jag har egentligen bara två saker att säga:

1) Aaaawwwwwwwww!! ♥ ♥ ♥

2) Den här elefanten är min nya crush och vi ska gifta oss när jag blir stor och sedan ska vi bo i ett bananpalats där vi äter bananer hela dagarna och badar i bananpoolen.-Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar