11 november 2012

Kungligt med stryk!

Den första december är det åter dags för Sveriges bästa wrestling på Wrestlingpalatset i Malmö. Alla är skyldiga sig själva att komma då det bjuds på fantastisk underhållning och är ruskigt tufft!

Till den kommande galan har en battle royale utlovats mellan 13 hårdföra wrestlers där vinnaren kommer att få gå en titelmatch med det svenska mästarbältet i potten. Bältet har, sedan introduktionen, varit i den helt skrupelfrie heel-wrestlaren Andersons våld och vi är många fans som sammanbitet sitter och hoppas att en värdig kämpe med hjärtat på rätta stället ska komma och sätta den västprydde skurken på plats. Kan detta vara galan då det äntligen sker?

 Finns den nya svenska mästaren någonstans ibland alla dessa tappra kämpar?

Utöver en titanisk slaktfest av episka proportioner kommer även the Fabulous Bakewell Boys ifrån Storbritannien att gå en match mot Sveriges senaste tag team bestående av Le Mime och Clownen Eddie Vega. Aron Frost gör ett återbesök ifrån Norge för att ta sig an den kedjesnusande tjommen från Majorna, Conny Mejsel, och stjärnskottet Mischka ställs inför den sliskiga lädergimpen Dr. Sadism.

En fullspäckad kväll väntar, jag är taggad och pepp och biljetterna finns att hitta här.

-Robin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar