10 februari 2015

Yes! Hornberger!

Såg Big Hero 6 igår kväll och visste mycket lite om den på förhand. Både jag och Robin var helt övertygade om att det var David Cross AKA Tobias Fünke som gjorde rösten till den jättesöta roboten Baymax (autentiska felsägningar under kvällen: Baywatch, Betamax) då det lät preciiiis som han, så vi blev båda väldigt förvånade när Scott Adsits namn kom upp som "first billed" i rollistan på slutet. Som varande 30 Rock-megafan borde jag ha känt igen honom...?


Känner mig som en idiot, fast samtidigt genuint glad för Scott Adsit som äntligen lyckats roffa åt sig en jätteroll i en film, och dessutom som en supercharmig karaktär som folk kommer minnas länge. Har alltid tyckt att han varit underskattad. :) Så yay för upprättelse och YES! HORNBERGER! indeed.

I övrigt var filmen jättebra om man gillar massor av ös, skitsnygg animation, snitsig design och att bli lite ledsen i ögat ibland (och det gör man ju). Det tycks fortfarande himla svårt att skriva riktigt bra kvinnoroller (näääär ska en tjej få prata om att hon använder sina underbrallor ut och in och fram och bak, egentligen?) och slutet var väl delvis lite av en cop-out tyckte jag, meeeen fortfarande mycket underhållande film!-Emelie

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar